Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه فتح کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه خط کشی و قالب بندی در بسیج دانشگاه وجود ندارد، گفت: از ریاست بسیج اساتید اننتظار داریم جامع نگر و از همه قشر ها استفاده کند

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس جلسه تودیع و معارفه رئیس بسیج اساتید کهگیلویه و بویراحمد در دانشگاه یاسوج با حضور ریاست دانشگاه یاسوج، فرمانده سپاه فتح،  فرمانده تیپ ۴۸ فتح، زارعی رئیس بسیج دانشگاه اساتید کشور، رحیم امین‌زاده  رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد،  ریاست دانشگاه آزاد یاسوج  و جمعی از اساتید  دانشگاه، مسئولان استانی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم امین موسایی رئیس بسیج اساتید کهکیلویه و بویراحمد و از تلاش های نورمحمد علیپور ریاست سابق تقدیر به عمل آمد 

  ریاست دانشگاه یاسوج در ابتدای این مراسم با بیان اینکه بسیج در دانشگاه یک تعریف خارج از یک سویه نگری  و افرادی دلسوز در قالب بسیج قرار می گیرند، گفت: بسیج به عنوان یک‌تشکل سیاسی نیست و باید از طریق ایجاد جاذبه سبب  جذب بوده  و همه نیروهای متدین و دلسوز به عضویت بسیج درایند   عریان با بیان اینکه دو شعار در ۳۱ شهریور ۵۹  مبنی بر اینکه ما نان بلوط می خوریم اما اجازه نمی دهیم کشورمان اشغال شود و شعار دیگر بود تشکیل بسیج ۲۰ میلیونی بود.   وی با بیان‌اینکه مسوول بسیج با با برنامه حرکت کند و به کارهای کم اثر نمی تواند بهان دهد، گفت: به دکتر موسایی توصیه می کنم از طیف مختلف استفاده کرده و منطقه جغرافیای خاص نباشد.   عریان با بیان اینکه انتظار داریم بسیج درجهت دست یابی به دانشگاه فرهیخته تر کمک کرده هرچند دکتر موسایی از تجربه علمی و اجرایی ذی قیمتی مانند مدیریت دانشگاه علمی و کاربردی، در سطح کشور مانند شوراها اثر گذار بودند این‌تجارب سبب کمک به دانشگاه می شود و این فرد در دانشگاه  های بروز و بین‌المللی تحصیل کرده که می تواند سبب کمک به دانشگاه شود   وی  گفت:  دانشگاه یاسوج از دانشگاه تراز  کشور بوده است بنابراین موسایی باید از وقت شبانه روزی استفاده کرده و جهت پیشرفت دانشگاه تلاش کند‌   وی بیان کرد: ریاست قبلی علیپور در جهت اهداف بسیج و دانشگاه تلاش های زیادی داشت.   فرمانده سپاه فتح کهکیلویه و بویراحمد در این مراسم با تقدیر از علیپور ریاست سابق بسیج اساتید و اشاره به فعالیت های او گفت: در اویل کرونا بسیج اساتید اقدامات ارزشمندی چون تولید مواد ضدعفونی اقعنوان کاری گام برداشتند و در زمان فرماندهان گذشته سپاه فتح پیگیری ها و تلاش های خوبی داشتند.   سردار حمید خرم دل با اشاره به پیگیری از طریق بسیج اساتید  و دانشگاه به امین موسایی دست پیدا کردیم، بیان کرد: در یک ماه گذشته برای انتخاب موسایی برای ویژگی هایی او در بسیج اساتید مرکز و استان برای ریاست این دانشگاه تصمیم گیری شد     وی با بیان اینکه اگر برنامه ها جامع نگر باشد تحول در جامعه حاصل می شود، افزود: ریاست دانشگاه برای کمک به بسیج اساتید گام بردارند   خرم دل با بیان اینکه  بسیج اساتید باید نقش آفرین در سطح دانشگاه و جامعه داشته باشد، تاکید کرد: زیبنده استان  نیست در ناهنجاری های اجتماعی نمود و ظهور پیدا کند که ناشی از اشکال در فضای عمومی جامعه است باید بسیج اساتید علما، در این راستا و سایر عرصه های فرهنگی و اقتصادی مطالبه گری و نقش آفرینی کند.   فرمانده ارشد نظامی با بیان اینکه در سطح استان فکر و اندیشه ما خریدار دارد، گفت: از ریاست جدید انتظار داریم  جامع نگر و از همه قشر ها و کسانی که انقلاب را قبول دارد استفاده شود زیرا خط کشی و قالب بندی در بسیج دانشگاه وجود ندارد و از ظرفیت های او در حوزه های مختلف فرهنگی و سیاسی و اقتصادی استفاده شود.   وی با اشاره به حوزه پژوهش و رویکرد سپاه پاسداران برای رسد و توسعه و اثرگذاری در جامعه گفت: باید مشکلات صنعت، اقتصاد، فرهنگ بسیج اساتید نقش آفرین باشند و سبب اتفاقات خوب در جهت توسعه استان باشند   خرم دل  در خصوص طرحی در رابطه با نفت که در حال اجرا است، گفت: مجموع سپاه از ظرفیت های آن مجموعه به بسیج دانشگاه کمک خواهد کرد و هر تغییر و تحول برای اتفاقات خوب و پیشرفت در جامعه است.   تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:              انتهای پیام/    

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه یاسوج ریاست دانشگاه بسیج دانشگاه بسیج اساتید سپاه فتح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۸۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر یکشنبه در نشستی که با حضور جمعی از مدیران و اساتید دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: بسیاری از افراد شاخص، چهره‌های علمی و مکتب دارهایی که توانستند بنیان‌گذار خیلی از مسائل علمی در حوزه‌های مختلف باشند، تربیت‌یافته دانشگاه فردوسی مشهد مقدس بودند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه در حال حاضر ذخایر علمی خوبی چه در عرصه اساتید و چه در عرصه دانش‌آموختگان در دانشگاه فردوسی وجود دارد، افزود: خوشبختانه جایگاه این دانشگاه از نظر ذخایر علمی در بین دانشگاه‌های مادر کشور بسیار خوب است اما مسأله‌ای که امروز دانشگاه فردوسی با آن مواجه است، مربوط به معرفی و اثرگذاری شایسته و متناسب با این ذخایر ارزشمندِ خود در کشور و جامعه است.

ضرورت معرفی دستاوردها و ذخایر علمی به جامعه

وی ادامه داد: دانشگاه فردوسی برای پیدا کردن مشتری و مخاطب مورد نظر خود باید ابتدا خود را به جامعه معرفی کرده و سپس توانمندی‌هایش را به اثبات برساند، این توقع که مردم و یا نهادهای دیگر باید به سراغ جامعه علمی این دانشگاه بیایند، کاملاً اشتباه است.

علم الهدی با تأکید بر اینکه دانشگاه فردوسی باید در موقعیت‌های مختلف آثار وجودی و اثرگذاری را از خود به ثبت برساند، گفت: اینکه شما عزیزان فرض کنید چون در برخی از رشته‌ها ذخایر علمی و فناوری‌های بسیاری دارید، پس باید فلان دستگاه به دنبال شما بیایند تا از این امکانات و فرآورده‌های علمی استفاده کنند، فکر درستی نیست.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه اساتید دانشکده‌ها باید نمونه‌ای از فعالیت‌های خود را در رشته‌های مختلف به جامعه هدف نشان دهند تا مخاطب و مشتری خود را پیدا کنند، اضافه کرد: در حقیقت این ما هستیم که باید به دنبال جامعه و مردم برویم و با هر مقداری که می‌توانیم ذخایر علمی خود را در جامعه معرفی کنیم و در حوزه‌های مختلف صنعت، فناوری، علوم انسانی، اقتصادی و سیاسی اثرگذار باشیم؛ در غیر این صورت ذخایر علمی دانشگاه مانند گنجی است که کسی از بیرون از آن خبر ندارد و شخصیت علمی دانشگاه را ثابت نمی‌کند.

ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است

وی با بیان اینکه در خصوص پیوند دانشگاه و صنعت و یا دانشگاه و جامعه سخنان بسیاری گفته شده است، ابراز کرد: ریشه اصلی این پیوند در خود دانشگاه و نه در صنعت و جامعه نهفته است، دانشگاه فردوسی مشهد مقدس باید در عملیاتی کردن دستاوردهای خود، جایگاه علمی این نهاد را در سطح جامعه تثبیت کند تا در ادامه دیگران برای پاسخ به نیازهای خود به آن مراجعه کنند.

علم الهدی با اشاره به چالش‌های پیش روی دانشگاه امام صادق (علیه سلام) در سال‌های نخست تأکید کرد: یکی از نمونه‌های موفق پیوند دانشگاه و جامعه، تربیت نیروهای متخصص در دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) و به کارگیری آنان در مدیریت کلان اقتصادی و مدیریتی کشور بود. ما به خوبی از این طریق توانستیم نیروهای متخصص خود را به جامعه هدف معرفی کنیم و امروز شاهد فعالیت دانش‌آموختگان خود در عرصه‌های مدیریتی و اقتصادی جامعه هستیم.

«پردیس زندگی» اولویت نخست فعالیت‌های عمرانی دانشگاه فردوسی باشد

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در ادامه با تقدیر از ساخت پردیس زندگی در دانشگاه فردوسی مشهد مقدس تصریح کرد: یکی از مسائل و مشکلات اصلی ازدواج‌های دانشجویی نداشتن مسکن است که با ساخت این پردیس قدم بزرگی در رفع آن برداشته خواهد شد.

وی با بیان اینکه نمی‌توان مساله به تأخیر افتادن ازدواج جوانان را با نصیحت و پند برطرف کرد، گفت: دختر و پسر جوان دانشجو برای شروع یک زندگی سالم و آرام نیاز به تأمین زیرساخت‌هایی از جمله مسکن دارند که باید در اولویت برنامه‌های فرهنگی هر نهاد و دستگاهی قرار بگیرد، امیدواریم این حرکت ارزشمند در کوتاه‌ترین زمان به بهره‌برداری برسد؛ البته پیشنهاد بنده این هست که با کمک اساتید معماری حداقل فضای ممکن را در ساخت این خوابگاه در نظر بگیرید تا امکان استفاده بیشتر دانشجویان متأهل فراهم شود.

کد خبر 6097321

دیگر خبرها

  • اساتید برتر دانشگاه دامغان تقدیر شدند
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • اساتید دانشگاه سرآمدان فرهنگی جامعه هستند
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • تجلیل از اساتید دانشگاه پیام نور ایلام
  • نشست هم اندیشی مدیرکل اتباع استانداری البرز با اساتید دانشگاه های استان
  • ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است
  • آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی با همت بسیج سازندگی
  • فرهنگ مقاومت در نسل آینده آمریکا تأثیر گذاشته است