Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، گروه صنعتی و بازرگانی مدرن سازان در این مقاله برای آشنایی شما توضیح مختصری درباره هرکدام از تجهیزات قالب‌بندی بتن ارائه می‌دهد.

انتخاب قالب فلزی بتن مناسب

برای انتخاب قالب فلزی بتن مناسب مورد استفاده، باید چندین متغیر دیگر را در نظر بگیرید.

سوالاتی که باید هنگام انتخاب قالب فلزی بتن از خود بپرسید:

نتیجه نهایی محصول چگونه خواهد بود؟

طرز تهیه و استفاده از مخلوط بتن که مورد استفاده قرار می‌گیرد چیست؟

قالب فلزی بتن چگونه ساخته می‌شود؟

هزینه قالب فلزی بتن چقدر است؟

پاسخ به این سوالات و درک تمامی شرایط اصول کار به منظور انتخاب صحیح قالب فلزی بتن برای یک فرآیند با کیفیت کاری می‌تواند غالب ذاتی کیفیت طراحی و ساخت را تغییر دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قالب فلزی بتن، متشکل از ظروفی است با اشکال مختلف برای ریختن مواد بتن در داخل آنکه بعد از مدتی شکل گرفته و سخت می‌شود.

ویژگی‌های قالب فلزی بتن

البته باید گفت از ویژگی‌های مفید قالب فلزی بتن، عدم چسبندگی مواد بتن به داخل قالب است. از نکات مهم و مورد استفاده در قالب فلزی بتن، صاف و یکدستی کف قالب است. حتماً توجه داشته باشید که قالب فلز بتنی را که انتخاب می‌کنید، باید دارای سطحی یکدست باشد به علت آنکه، کار شما در هنگام شکل گیری مواد بتنی، ناقص و حفره حفره و یا دچار عدم یکنواختی خواهد شد. از مهم‌ترین فواید این نوع قالب، ایجاد استحکام قابل ملاحظه به سطح ساختمان شما است، زیرا قالب فلزی باکیفیت بتنی، باعث ایجاد استحکام و مقاومت در شرایط اقلیمی مختلف خواهد شد.

فلزی بودن قالب بتنی باعث می‌شود که، بتن مانع از خوردگی قالب شود و هزینه‌های گزافی را برای ساخت و ساز ایجاد نکند. حتماً دقت کنید که قالب فلزی بتنی شما نباید دست دوم و یا فرسوده باشد و باید وزن زیاد را تحمل کند.

جک ساختمانی چیست؟

جک ساختمانی، وسیله‌ای است که برای نگهداری سقف و وزن ساختمان، استفاده می‌شود. از قسمت‌های اصلی یک ساختمان، سقف آن است که از انواع مختلفی برای به کارگیری در شرایط تجاری، اداری، مسکونی و … تشکیل شده است: مانند سقف وافل، یونولیت، تیرچه بلوک، طاق ضربی، عرشه فولادی و...

مورد مهمی که در تمامی این سقف‌ها مشترک است، نوع پایداری با استفاده از جک ساختمانی است.

انواع جک ساختمانی

جک‌های صلیبی

جک بدون صلیب یا T شکل

جک U شکل عراقی

اجزای جک ساختمانی

جک ساختمان دارای سه قسمت اصلی است:

نری

مادگی

رزوه

در صورتیکه زمین موردنظر ساخت و ساز سست باشد، از جک U شکل عراقی یا جک‌های T شکل استفاده می‌کنند تا زمین را محکم کند.

رزوه جک سقفی یا پیچ جک

منظور از رزوه جک، پیچ جک است که از مهم‌ترین قسمت‌های سقف ساختمانی در ساخت و ساز است. از رزوه جک برای تنظیم ارتفاع جک استفاده می‌کنند. به همین علت کیفیت بالای آن از مهم‌ترین موارد تعیین ارتفاع صحیح و تحمل فشارهای سقفی است. در صورت استفاده از رزوه نامرغوب جک ساختمانی، خطرات و خسارت غیر قابل جبرانی در بر خواهد داشت.

کاربرد جک ساختمانی

کاربرد اصلی این نوع جک در سقف، مقاومت سقف است که کیفیت خوب آن، باعث تحمل میزان فشار سقف و وزن آن می‌شود.

دومین کاربرد جک ساختمانی، استفاده آن در زمین است که کیفیت این نوع محصول اثری مستقیم بر مقاومت زمین دارد و باید جکی را انتخاب کرد که درون زمین با فشارهای وارده ساختمانی فرو نرود، تا باعث استهلاک ساختمان شود.

جک سقفی ساختمانی در دو نوع سنگین و سبک تولید می‌شود. جک‌های سقفی سنگین از قطری حدود ۲/۵ میلی متر و جک‌های سقفی سبک از قطری حدود ۲ میلیمتر برخوردار هستند. میزان تحمل جک سنگین نسبت به جک ساختمانی سبک، بیشتر است. از بهترین نوع رزوه برای ساخت جک می‌توان جک از جنس چدن داکتیل را نام برد.

قالب بتن دست دوم

عموماً پیمانکاران و یا شرکت‌های ساخت و ساز، برای جلوگیری از هزینه‌های گزاف خریداری قالب بتن، از قالب بتن دست دوم استفاده می‌کنند که علاوه بر مقرون به صرفه بودن آن، به آسانی آن را برای فروش قرار می‌دهند.

در سطح کشور، انبارها و کارگاه‌های زیادی برای فروش قالب بتن دست دوم موجود است که با قیمتی مناسب در اختیار مشتریان قرار می‌دهند و مشتری می‌تواند بعد از خریداری و استفاده آن، مجدداً آن را به انبار یا کارگاه مورد نظر برای فروش قرار دهد و این صورت هم انبار فروش دست دوم قالب بتنی و هم پیمانکاران ساخت و ساز از این معامله پر سود، نفع می‌برند.

حتماً در هنگام خرید قالب بتنی دست دوم، به نوع کیفیت آن دقت فرمائید که ساختار کاری شما دچار مشکل نشود.

برای اطلاعات بیشتر وارد سایت https://modernsazan.com شوید.

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4880906

منبع: مهر

کلیدواژه: بتن سقف کاذب مصالح ساختمانی ویروس کرونا گروه خودروسازی سایپا قیمت دلار همراه اول ماسک طبی قیمت یورو بیمه بانک ملی تبلیغات بسته بندی اسنپ طراحی سایت تراکنش بانکی ساخت و ساز قالب بتن دست دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۰۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروه‌بندی دور چهارم مرحله گروهی لیگ بسکتبال ملی ایران

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا وسیما، در پایان دور سوم مرحله گروهی مسابقات لیگ ملی بسکتبال آقایان ایران ۸ تیم به مرحله چهارم این رقابت‌ها صعود کردند.   کاله تهران و نخلستان جم تهران از گروه Q، شهرداری گنبد و هیرکان رشت از گروه R، مس شهربابک و گاز تهران از گروه S و شوان گروه پارسه گرمسار و پتروپالایش اصفهان از گروه T به این مرحله صعود کردند.   گروه‌بندی دور چهارم مرحله گروهی لیگ بسکتبال ملی آقایان ایران به شرح زیر است:   گروه X: شهرداری گنبد  نخلستان جم تهران شوان گروه پارسه گاز تهران   گروه W: کاله تهران  هیرکان رشت ­مس شهر بابک پترو پالایش اصفهان  

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • قیمت قالب فلزی لبه ۵ با قیمت دلار بالا رفت؟!
  • موفقیت جدید برای کاراته خوزستان
  • 6100 نفر در قالب گروه‌های جهادی به مناطق محروم آذربایجان‌غربی اعزام شدند
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • گروه‌بندی فوتبال المپیک مشخص شد/ امباپه و مسی در پاریس؟
  • آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی با همت بسیج سازندگی
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • گروه‌بندی دور چهارم مرحله گروهی لیگ بسکتبال ملی ایران