Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، قاسم جان بابایی، در دیدار با پروفسور «هلگر شومان» مشاور سازمان جهانی بهداشت از دانشگاه McMaster کانادا، اظهار داشت: تدوین محصولات دانشی از دو سال پیش در وزارت بهداشت به صورت جدی با مشاکت افراد صاحب نظر و برجسته هر رشته تخصصی از گروههای بورد و انجمن های علمی و تخصصی آغاز شد.

وی گفت: زیربناهای تدوین گایدلاین ها استفاده از منابع اطلاعاتی معتبر بین المللی و گایدلاین ها و استانداردهای خدمتی در کشورهایی با شرایط تقریباً مشابه کشور ما از نظر میزان درآمد، هزینه و تولید ناخاص داخلی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: غیر از افراد برجسته هر رشته، از متخصصین جوان نیز که با متدولوژی تدوین گایدلاین آشنایی و تجربه کافی دارند برای ایجاد ظرفیت دانشی پایدار در افراد برای سال های متمادی بهره مند شدیم.

معاون درمان وزارت بهداشت، ادامه داد: همزمان با تدوین گایدلاین، استانداردهای هر خدمت جهت حفظ کیفیت خدمات و بهبود آن نگارش شد تا بر مبنای آن بتوان معیار درست انجام خدمات را مشخص کرد. برای مثال در ضوابط اجرایی اعمال قلب و عروق مشخص شده چه افرادی و براساس کدام خدمت می توانند این اعمال را انجام دهند.

جان بابایی با بیان اینکه سطح بندی خدمات از دیگر اقدامات صورت گرفته در چند سال اخیر بوده که توسط معاونت درمان صورت گرفته است، گفت: در سطح بندی خدمات اجازه ارائه خدمت بر اساس گایدلاین ها و استانداردهای خدمت داده خواهد شد.

وی افزود: بیمارستان ها نیز بر اساس تعداد تخت های موجود به چهار لایه تقسیم بندی شده اند به صورتی که در لایه اول، بیمارستان‌های محلی قرار دارند، لایه دوم بیمارستان های زیرصد تخت، لایه سوم بیمارستان های مراکز استان ها و لایه چهارم مربوط به بیمارستان های موجود در مراکز قطب و ریفرال هستند. این لایه بندی سبب ارائه خدمات در قالب یک ساختار نظام ارجاع مانند خواهد شد.

معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: از دیگر اقدامات ما همراه ساختن سازمان های بیمه در استقرار محصولات دانشی بوده که براساس آن خرید راهبردی خدمات برای سازمان های مذکور فراهم شده است. مشارکت بیمه ها سبب صرفه جویی در هزینه ها خواهد شد همچنین از محل این صرفه جویی می توان خدمات نوین و جدیدتری را با پوشش بیمه ای وارد چرخه خدمت نماییم.

جان بابایی با تاکید بر اینکه همه کشورها منابع محدودی برای ارائه خدمت به مردم دارند و تلاش ما استفاده درست از منابع است، افزود: مدیران اجرایی باید اعتقاد پیدا کنند که راه مدیریت منابع و مصارف، اجرای گایدلاین و راهنماهای بالینی است.

پروفسور هلگر شومان نیز در این دیدار با بیان اینکه اقدامات بسیار ارزنده ای در طراحی گایدلاین ها و استانداردهای خدمت در ایران صورت گرفته است، بیان کرد: این محصولات دانشی سرمایه های علمی کشور هستند بنابراین لزوم حفظ، به روز رسانی و آموزش در آنها وجود دارد.

وی تاکید کرد: استفاده درست از این گایدلاین ها ضمن صرفه جویی در منابع، تضمین کننده بهبود کیفیت خدمات است.

کد خبر 4664059 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت بهداشت بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۶۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبان ماه ایستگاه پایانی جهت تکمیل بیمارستان‌های بندرعباس و میناب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری هرمزگان، عصر سه شنبه با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، پیمانکاران و مشاوران پروژه‌های بیمارستانی استان، جلسه بررسی آخرین روند پیشرفت و حل مشکلات بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس و بیمارستان میناب برگزار شد.

مهدی دوستی در این جلسه با اشاره به اولویت طرح‌های بیمارستانی استان جهت تکمیل، اظهار داشت: از ابتدای دولت تاکنون ۷ طرح و پروژه بیمارستانی یا آغاز شده یا تکمیل آن با جدیت دنبال شده که از این تعداد ۳ پروژه به اتمام رسیده و سایر بیمارستان‌ها نیز پیشرفت خوبی دارند.

وی با تأکید بر فوریت واگذاری انشعابات آب و برق بیمارستان‌های در حال ساخت استان، افزود: تکمیل ۲ بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس و بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی میناب بسیار حائز اهمیت است که با حل مشکلات موجود و تأمین منابع مالی، این پروژه‌ها طبق زمانبندی، آبان ماه برای تخت گذاری به دانشگاه علوم پزشکی تحویل و سپس تقدیم مردم استان می‌شود.

استاندار از منظر تأمین آرامش خاطر و امنیت درمان مردم هرمزگان نیز گفت: اگر مسئله زیرساخت درمانی حل شود می‌توان انتظار داشت پزشکان و متخصصان نیز در این استان حضور یابند و مشکل فعلی مردم و مراجعه بیماران به سایر استان‌ها کاهش بیابد.

وی با اشاره به افزایش هزار تخت بیمارستانی به استان، تصریح کرد: تکمیل این دو بیمارستان بزرگترین کار برای استان خواهد بود که موجب می‌شود سرانه تخت بیمارستانی استان از ۱.۳ به ۱.۹ برسد که از متوسط کشوری نیز بالاتر خواهد بود.

دوستی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه با تعریف طرح‌های مختلف در حوزه بهداشت و درمان و تأمین تجهیزاتی از قبیل دستگاه دیالیز به دنبال اصلاح اکوسیستم درمانی استان هستیم گفت: منابع تکمیل طرح‌های درمانی را از محل‌هایی نظیر مولد سازی و سایر منابع تخصیص خواهیم داد، پیمانکاران نیز باید در موعد مقرر نسبت به خرید تجهیزات و تکمیل بیمارستان‌ها اقدام کنند.

کد خبر 6099806

دیگر خبرها

  • آبان ماه ایستگاه پایانی جهت تکمیل بیمارستان‌های بندرعباس و میناب
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • واکنش سازمان نظام وظیفه درباره این نوع معافیت از سربازی
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • توضیحات معاون فرماندار زنجان درباره نحوه تقسیم‌بندی فضای تبلیغی شهری
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد